Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

Montör

​Bli en del av Tjeders – Vi söker dig! På Tjeders välkomnar vi dig till en familjär arbetsmiljö där glädje, engagemang och innovation står i fokus. Vi hoppas att du kommer in med nya ögon och tankar så att vi tillsammans kan ta Tjeders till nästa nivå.

Om tjänsten Som montör på Tjeders får du mer än bara ett jobb; det är att inta en viktig roll inom ett dedikerat team. På Tjeders strävar vi efter att leverera produkter av högsta kvalitet och säkerställa en effektiv produktionsprocess.

Rollen

inkluderar arbetsuppgifter så som: · Montering · Lödning · Konfiguration · Testning och kvalitetssäkring av produkter · Förbättringsarbete med rapportering av produktionsstörningar och avvikelser

Kompetenskrav

Vi söker individer som är noggranna, strukturerade, ansvarsfulla och kommunikativa. Att kunna arbeta självständigt och systematiskt är avgörande för att driva arbetet framåt och upprätthålla våra höga standarder.

Meriterande men inget krav 

  • Förståelse för ESD- och IPC-standarden
  • Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
  • Erfarenhet av manuell lödning 
  • Erfarenhet av elektronikbranschen
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Teknisk utbildning
  • Giltigt IPC-certifikat

Det här får du

Tjeders har varit verksam sedan 1942 och är idag en IT-partner med spetskompetens inom tjänsteleveranser av larm och kommunikationslösningar till företag, kommuner och regioner. Tjeders har idag 37 anställda representerade runt om i Sverige och har huvudkontor i Malmköping, där vår fabrik ligger. Tjeders är ett värdestyrt företag där våra kärnvärden; Kvalité – Innovation – Medmänsklighet; skall vara ledande i allt vi gör.Tjeders är helt personalägt genom en stiftelse, efter att företaget testamenterades av grundarna till personalen. Allt vi gör genomsyras av vårt kvalitéts och miljötänk; där ett hållbart företagande med en långsiktighet är kärnan i verksamheten.

Övrig information Start: Enligt överenskommelse 

Omfattning: Heltid 

Lön: Fast månadslön

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och finner utmaningen lockande, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Sista ansökningsdatum är den 29 februari 2024. Vi genomför urvalsprocessen löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen skicka din ansökan till: a.wallen@tjeders.se

Då vi verkar i säkerhetsbranschen så kommer bakgrundskontroll genomföras i rekryteringsprocessen. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Marcus Eriksson m.eriksson@tjeders.se Tel: 010-494 99 81

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies