Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

Framtidens sjukhus väljer Tjeders

I direkt anslutning till Nyköpings lasarett står nu en ny, modern vårdbyggnad i 8 våningar klar för bland annat för specialistpsykiatrin att flytta in i. Tjeders har haft förtroendet att genom Ohmegi och El & Säkerhet AB leverera trygghetsskapande utrustning så som kallelsesignal.

Den nya byggnaden, som även kallas för N55, blir en viktig knutpunkt genom att länka ihop befintliga byggnader på sjukhuset. Tanken med den nya byggnaden är att ta vara på nuvarande verksamhet samtidigt som man skapar förutsättningar för framtidens vård, detta oavsett om man är besökare eller personal. Förutom en ny huvudentré med apotek och kafé kommer N55 även att inhysa en MR-enhet med magnetkameror, provtagningscentral och vårdavdelningar.  

”Att få vara en del av att säkerställa en kvalitativ leverans är oerhört roligt och vi ser fram emot att få vara en del i att bygga framtidens sjukhus” säger Marcus Rindestig, Försäljningschef Tjeders.

Läs mer om produkterna här

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies