Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Legotillverkning och kundunika produkter

HEM / Om Tjeders / Legotillverkning

En produkt eller en del i något större

Tjeders tillverkar både unika stand-alone produkter anpassat för ett specifikt ändamål eller som en del i ett annat större system. Oavsett behov kan vi tack vare vår flexibilitet anpassa både funktion i elektronik eller detaljarbete med plast och tryck.

Hela eller delar av kedjan

Vi hjälper till i hela eller delar av kedjan. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller funderingar!

Win-Win-Win

Vi erbjuder en flexibel affärsmodell som kan anpassas beroende på produkt och ert behov. En befintlig artikel i vårt sortiment kan anpassas eller modifieras för att uppnå önskad funktion eller så kan vi utföra hela framtagningen av ny produkt och erbjuder det i vårt sortiment med möjlighet att kundanpassa logotypen. 

I andra fall kan en produkt eller system tas fram där ena parten äger hela produkten och Tjeders utför materialanskaffning, produktionsplanering, tillverkning och logistik. 

Allt för att uppnå en win-win-win för slutkund, samarbetspartners och Tjeders.

Innovativ produktutveckling

Vår utveckling präglas av nyfikenhet och helhetstanke utifrån våra kunder och användarens behov och upplevelse. Våra kompetenser inom elektronik, hårdvara, programmering och mekanik arbetar öppet och i ett nära samarbete. Vi utgår alltid från att teknik, funktionssäkerhet, drift, installation, användarvänlighet, flexibilitet, integrering och höga funktionskrav hänger ihop. Vår filosofi genomsyrar hela vårt produktsortiment, allt testat efter europeiska och internationellt gällande standarder.

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies