Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Vård & Omsorg

HEM / Vård & Omsorg

Hälsofrämjande teknik

Svensk sjukvård håller hög klass i internationella jämförelser (SKL, 2018), men står samtidigt inför stora utmaningar med en åldrande befolkning och längre livslängd. Den modern sjukvården är i ständig rörelse där sjukvårdspersonal dygnets alla timmar möter nya utmaningar i högt tempo, varierande arbetsuppgifter och med ansvar för andra människor

Genom att förenkla personalens arbete kan vårdpersonalen finnas tillhands där de behövs som mest för att ge patienten en professionell behandling och bättre återhämtning

Våra lösningar bidrar till att underlätta personalens dagliga arbete och skapa en harmonisk omgivning för att uppnå en vårdmiljö som är hälsofrämjande både för personal och patient. Möjligheten att anpassa funktionalitet efter verksamhetens arbetssätt och behov minskar både stress och onödiga steg.

Välfärdsteknik för en trygg vardag

Rekryteringsbehovet till välfärdstjänsterna förväntas bli svårare och svårare att klara av och arbetskraften inom omsorg ser inte ut att räcka till det behov som kommer finnas. Stora utmaningar föreligger för att klara rekryteringsbehov och organisera verksamheten effektivare för att säkra välfärden.

Med smarta arbetsverktyg för att systematiskt underlätta och förbättra verksamhetens arbete kan en trygg omsorg säkerställas och mer tid tillägnas varje individ.

Våra lösningar bidrar till ett effektivare arbetssätt för omsorgspersonal och öka trygghet, aktivitet, delaktighet och självständighet för varje individ.

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies