Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Respond Bråklarm

Respond™ Bråklarm är anpassat för att underlätta personalens arbete i sjukhus, vårdcentraler, socialkontor och psykiatri. 

HEM / Säkerhet / Respond Bråklarm

Så fungerar det

Bråk- & överfallslarm för arbetsplatser där hotfulla situationer kan förekomma eller där personal har behov att snabbt påkalla på hjälp. Exempelvis socialkontor, vård och omsorgsavdelningar, industri, lager, kontor och handel. Anpassat system för att direkt påkalla uppmärksamhet. Larm aktiveras via fasta och/eller trådlösa knappar. Larm går till korridoren utanför rummet, till personal i inom fastigheten, reception eller larmcentral.

Anpassningsbara funktioner kan också kombineras efter verksamhetens och varje individs behov. Möjlighet att kombinera trådlösa larm och/eller väggmonterade. Möjlighet finns även att placera dolda larmknappar under bord. 

Funktion för ”tyst larm” som aktiveras och visas för kollegor eller larmcentral utan att det indikeras på den larmande platsen för att undvika att situationen eskalerar. 

Funktion för enbart bråk- & överfallslarm eller kombinerat med typer andra larm och informationshändelser. Koppla ihop med ringsignal, kösystem, assistans, hjälplarm eller anslut fastighetstekniska och verksamhetsutrustning efter behov.

Fördelar

  • Snabb lokalisering av nödställd

  • Tydlig larmpresentation i klartext för snabb prioritering av åtgärder

  • Touchdisplay med anpassningsbara gränssnitt. 

  • Intuitivt, användarvänligt och enkelt 

  • Anpassat ljud för akuta larm

Våra produkter

Respond Bråklarm

 

UL sändare 1 tryck Överfall

Art.Nr: 14030024


E-Nr: 6353006

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies