Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Äldreboende & LSS

Lösningar som skapar ett förbättrat arbetssätt och mer kvalitativ omsorg.

HEM / Hitta rätt produkt / Äldreboende & LSS

Smart vardag för en bättre omsorg

Varje dag är unik för personal inom omsorg med varierande utmaningar och stort ansvar. Användarvänlighet och trygghet är avgörande för både användarna och personal i verksamheten.

Genom att koppla samman trygghetsskapande tillbehör och tjänster för presentation av händelser och uppföljning av åtgärder i samma handenhet så får personalen ett effektivt verktyg för att underlätta sin vardag. 

Händelser hanteras av personal i realtid med funktioner som underlättar kommunikation mellan personal och ger stöd mellan arbetsteam vid tider med högre arbetsbelastning.

Trygghet

Trådlösa tillbehör & sensorer

Varje människa är unik. Med individanpassade tillbehör kan trygghet uppnås för varje individ samtidigt som personalens arbete underlättas.

Effektivitet

Mobilt arbetssätt

Den smarta larmhanteringen med person- och rollbaserad funktion som säkerställer att rätt händelser skickas till rätt person i rätt tid för att öka personalens tid med varje individ.

Flexibilitet

Funktionalitet efter behov

Modulbaserad funktion som integrerar bl.a. trygghetslarm, nödlarm, personlarm, telefoni, säkerhetssystem och fastighetstekniska system. Möjlighet att koppla samman med överordnat system och utöka funktionalitet efter behov. 

Produktkategorier

Trygghetslarm

Kundcase

Inga artiklar hittades

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies