Mina produkter

Vänligen logga in för att beställa och/eller generera produktblad...

Ingen inloggning? Skicka en förfrågan om inloggning Här.

Om Tjeders

Egen tillverkning ger flexibla lösningar och säkra leveranser

Tjeders utvecklar, tillverkar och marknadsför alla produkter i egna lokaler i Malmköping. Vårt unika koncept har gett kvalitetssäkrad produktion, leveranskvalitet och en enastående tillförlitlighet av våra produkter. Du väljer bland vårt breda utbud av standardprodukter eller färdiga paket. Ibland krävs det speciallösningar för att uppfylla önskemål. Eftersom vi tillverkar själva kan vi skräddarsy lösningen, färdig att koppla in och baserade på Tjeders logik och kvalitetskrav.

Ledande produktutveckling

På vår utvecklingsavdelning arbetar vi med en helhetssyn. Våra kompetenser inom elektronik, hårdvara, programmering och mekanik arbetar öppet och i ett nära samarbete. Vi utgår alltid från att teknik, funktionssäkerhet, drift, installation, användarvänlighet, flexibilitet, integrering och höga krav hänger ihop. Vår filosofi genomsyrar hela vårt produktsortiment, allt testat efter europeiska och internationellt gällande standarder.

Projektering, installation och dokumentation

Alla produkter och system är optimerade för enkel projektering, installation och drift. Det betyder att installationsanvisningar, manualer, dokumentation och underlag för projektering etc är färdigt redan från start. Många av våra system är självövervakande. Det betyder att centralen automatiskt övervakar alla enheter i systemet och gör att installation och ev service blir mycket enkel.

Tjeders miljö och kvalitetstänkande

Kvalitet och miljö har alltid varit prioriterade områden hos Tjeders. Ett ansvarstagande tankesätt finns i hela vår anläggning och styr allt från inköp till produktionsmetoder och återvinning. Det faktum att vi sedan starten verkat i ett litet samhälle och att vi är personalägda, gör kanske att vårt ansvar för miljön blir extra påtagligt.

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004.

Bild

Kundservice

Välkommen att kontakta oss för frågor och order.

Teknisk support
Telefon: +46 10 494 99 40
service@tjeders.se

Order
Telefon: +46 10 494 99 10
order@tjeders.se


Ett ansvarstagande kreativt team

Ansvarig utgivare: Marie Svensson, VD

Kundservice & kontakt

Tjeders Industri AB
Box 23
642 06 Malmköping
Besöksadress: Landsvägsgatan 3
642 60 Malmköping
Telefon: +46 10 494 99 00

Dataskyddspolicy

Vi reserverar oss för felskrivningar och ändringar på tjeders.se

Beställning

Skicka din beställning till: order@tjeders.se


Har du en förfågan om våra system och hur de fungerar i er verksamhet.
Skicka en förfrågan till: order@tjeders.se