Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / Vård & Omsorg / Bäddplatsutrustning / Handenhet Universell / Handenhet potentialfri Kn

Handenhet potentialfri Kn

Valfri färg och tryck för knapp

Art. Nr:

06010028

Handenhet med funktionsknapp för styrning av ansluten funktion. Kan aktivera ex. larm, lampstyrning eller persienner. Inklusive fäste 06010024.

Handenhet med funktionsknapp för styrning av ansluten funktion. Kan aktivera ex. larm, lampstyrning eller persienner. Tryck på enheten och färg på texterna anpassas vid beställning efter behov.

Handenheten ansluts via en 2,2 meter kabel försedd med RJ45 som jackas in i väggenhetens framsida. Väggenheten monteras infällt i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram. Apparaten spänningsmatas med 24 VDC +/- 15%. För installation i olika miljöer finns ett antal tillbehör att tillgå. Inkoppling sker på jackbara skruvplintar med trådskydd. Reläutgångar har momentan slutande (NO) funktion.Knapptryckning ger momentan slutande funktion (NO). Indikeringsdiod är tänd så länge knappen är intryckt.

Tillbehör

 

Inga produkter hittades

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies